Nyt på Momster: Momster FOOD

Nøj, hvor har jeg glædet mig til at præsentere dig for Momster FOOD! Noget af det vigtigste i mit liv er mad. God mad, hurtig mad, lækkert mad, billigt mad, fedtfattigt mad – men allervigtigst mad med min datter.

Jeg elsker at stå i køkkenet, så jeg bliver helt vildt lykkelig når jeg falder over en opskrift, som min fem-årige datter kan være med til at lave.

For lets face it, det kan i den grad være en pain at have rollingerne derud – pludselig glider du i yoghurt og har mel i salt i håret og æg i nakken. Yes, det er opskriften på mine yndlings æggewraps som vi spiser ofte. Og de smager så forbandet godt, at jeg godt kan leve med et bombet køkken.

For der er da ikke noget, der er mere hyggeligt end at lave Mad Med Mini. Så læn dig tilbage og nyd de mange kommende opskrifter og lækkerier der vil være at finde herinde på Momster FOOD.

2 comments / Add your comment below

  1. Fantastisk! Lige hvad jeg gik rundt og manglede, her bliver det alt for hurtigt noget jeg lige finde på fra køleskabet og jeg glemmer at inddrage børnene som ellers rigtig gerne vil 🙂

    1. Ja, lige præcis. Først efterfølgende opdager man, hmm, man kunne da godt lige have lavet et eller andet med den ensomme peberfrugt og de der linser 🙂 Og lige her er Momster FOOD så klar til at inspirere 🙂

Skriv et svar