Sund, nem og lækker kyllingesalat med en hemmelig ingrediens

Der findes ikke noget bedre end højbelagt. Jeg spiser ikke så tit rugbrød faktisk. Men når jeg gør, så går jeg også all in. Det bliver næsten et helt projekt for mig, at lave den ene rugbrødsmad om ugen til at være over the top. Og jeg laver det hele selv. Af to primære grunde. For kyllingesalat der er købt i supermarkedet bruger mayo (hvilket er det absolut værste jeg ved) og der er for meget salt, konserveringsmidler, e-numre…you name it! Og så har jeg også en hemmelig ingrediens, som jeg ikke har set andre steder før. I stedet for hvide asparges (som jeg ikke er fan af. De grønne er jeg til gengæld ret vild med) så bruger jeg blomkål i min kyllingesalat. Så får man lidt bid, som man mangler hvis man helt undlader de hvide asparges.

Så ud i køkkenet med dig – for det er slet ikke så svært, som det ser ud til.Og børn kan sagtens være med. Min datter er rigtig god til at skære champignonen i tern og pille blomkål ud i små buketter.

Her er min opskrift:

  • Kyllingefilet
  • Bacon
  • Champignon
  • Blomkål
  • Koriander
  • Yoghurt

Steg baconen sprødt. Tag det op af panden og steg kyllingefileten i baconfedtet + lidt ekstra olie. Skær kyllingen ud i små tern efter stegningen. Steg champignon i det resterende fedtstof. Steg til sidst blomkål, der er i små buketter.

Når det er kølet ned, blandes det hele sammen i en skål med græsk yoghurt. Gem lidt springløg og bacon til pynt.

Rist i mellemtiden et stykke rugbrød. Hæld en stor portion kyllingesalat på brødet – vær endelig ikke nærig. Top det med bacon, springløg, koriander og chiliflager.

Velkommen i drømmeland.

Skriv et svar