Sund broccoli snack

Jeg elsker snack om eftermiddagen – hvem gør ikke det? Men det blir tit usunde ting som chips, bolsjer eller kakao med masser af flødeskum, bare for at stille den værste sult.

Så jeg var i køkkenet for at se, om jeg kunne finde på noget, der var en smule sundere. Og så kom jeg på denne lækre og sunde snack i de timer på eftermiddagen, hvor det er for tidligt med aftensmad, men for usundt med en skål chips.

Broccoli-snack:

Jeg skærer et halvt broccoli ud i mindre buketter. Drysser med spice mix til chilli fries og smider det i ovnen 15-20 minutter. Når jeg tager det ud, får det lige et skvæt citron over. Og så drysser jeg noget ost på. Her var det feta, jeg lige havde. Ellers ville parmesan også havde fungeret perfekt.

Men helledusseda, hvor det smagte godt! Min datter og jeg spiser seriøst om kap, når jeg laver der. En perfekt eftermiddagssnack.

Ernæringsfakta på Broccoli per 100 g:
Kalorier (kcal) 33
Fedt 0,4 g
Kulhydrat 7 g
Kostfibre 2,6 g
Sukker 1,7 g
Protein 2,8 g
Vitamin A 623 IU
C-vitamin 89,2 mg

1 comment / Add your comment below

  1. Ser lækkert ud og skal helt klart laves en af dagene 😀 Hurtigt spørgsmål: hvor mange grader skal ovnen stå på? Og er det almindelig eller varmluft? 🙂

Skriv et svar