Den nemmeste æggewrap

æggewrap

Æggewrap er min favorit morgenmad. Og det er simpelthen den nemmeste og lækreste frokost. Normalt laver jeg blot mine æggewraps med to ingredienser, æg og yoghurt. Men engang mellem tilføjer jeg også lige lidt mandelmel, så det føles mere pandekage-agtigt. Og så kan de både spises til morgen, frokost og aften.

  • Opskrift på æggewrap med “hvad-der-lige-er-i-køleskabet”:

    To æg
    Drænet yoghurt
    Lidt mandelmel
    Fyld, her blev det prosciutto, spidskål, springløg og radiser

Pisk æg, yoghurt og mandelmel godt sammen med lidt salt & peber. Hældes over i en pande med godt med olie i og steges ved svag varme. Nøgleordet til når du laver æggewrap er simpelthen varmen, så vær meget forsigtig med at holde den lavt. Længe.

Vend pandekagen forsigtigt, når det øverste er ved at blive fast i det.

Når begge sider er stegt, kan du forsigtigt hælde den over i en tallerken. Derefter putter du bare, hvad du har af grønt og lignende ovenpå. Jeg er fan af spidskål, for så knaser det bare så dejligt inde i den bløde æggewrap. HUSK: Ingen dressing – det klarer olien i panden for dig. Rul den sammen og ét voila: Et styks lækkerhed med en masse proteiner, der garanterer mæthed.

Skriv et svar