Hjemmelavede snickerskugler

Snickerskugler

Vi har endnu en snackopskrift fra Malene fra Lille Lykkeglimt til dig. Denne gang er det hjemmelavede snickerskugler.

Snickerskugler

150 g.  dadler – gerne de lidt friske i papæske, som fås i de fleste grøntafdelinger
100 g. saltede peanuts
3 spsk. peanutbutter (jeg bruger en økologisk uden sukker)
100 g. mørk chokolade til overtræk (min. 70%)

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne. Blend dadlerne fint – jeg brugte min minihakker. Hvis din minihakker ikke vil blende dadlerne, så kom dadlerne i en skål og brug en gaffel til at mose dadlerne – det fungerer ligeså fint. Kom peanuts og peanutbutter ved og blend til det kan hænge sammen. Massen må gerne være lidt grov. Hvis det ikke vil hænge sammen, så kom mere peanutbutter i. Sæt på køl, mens chokoladen smeltes. Overtræk kuglerne i chokolade. Lad dem køle af, enten på frys eller køleskabet.

Skriv et svar