Nem opskrift på blomkålspizza

Blomkålspizza

Blomkålspizza er en af vores yndlingsretter herhjemme. Fordi det både er nemt, billigt og hurtigt – og sidst men ikke mindst: Sundt! Dette er min version af blomkålspizzaen, som garanterer tomme tallerkener og mætte maver.

Opskrift

  • 1 blomkål
  • 1 æg1 dl revet parmesanost
  • Springløg
  • salt, peber og timian

Fyld

  • Mozzarella ost
  • Tynde kartoffelskiver
  • Cherrytomater

Fremgangsmåde

Skær blomkålen ud i mindre stykker og riv det hele med rivejernet. Stil et viskestykke i en skål og put al blomkålen i. Hæld kogende vand over og lad det stå i fem minutter. Og så skal du forsigtigt få viskestykket op og presset alt væsken ud. Det tager tid at få presset det hele ud. Men jo mere tørt det blir desto sprødere blir pizzaen. Derefter hælder du æg, parmesan, krydderier og hakket springløg i, og så fordeler du massen på et bagepapir i en rund form. Den skal gerne være helt tynd.

Ind i ovnen i 10 minutter. Tag ud og fordel fyldet på. Og så skal den bages yderligere 15 minutter.

Skriv et svar