Nem, hurtig og lækker pastasalat

Pasta er en fantastisk spise, som børn elsker. I en travl hverdag, hvor tiden er knap, kan pasta være enhver stresset families redning. Pasta kommer i mange afskygninger, er nem at tilberede og kan kombineres på et utal af måder – fx med friske tomater, basilikum, pesto, parmesan osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hjemme hos Katja fra bloggen Mor til to er pasta et hit, hvis man er alene hjemme med børnene, for nemhedens skyld. Katja har afprøvet en opskrift, hvor pastaskruer parres med kylling, bacon i tern, paprika og andre lækre ingredienser.

Katja serverede pastaretten for sine to dørte, hvoraf den ene spiste to portioner og den anden spiste lidt over en hel portion. Det må da siges at være en succes! Derudover er det virkelig dejligt, at retten nærmest passer sig selv – så imens pastaen er sat over, kan man jo passende bruge tiden på kvalitetstid med ungerne 🙂

Du kan finde opskriften på Katjas pastaret lige her.

Velbekomme!

Tip

Pasta er altid et hit som madpakke dagen efter, så hvis der er rester fra aftensmaden, kan du med fordel gemme dem til dagen efter. Dermed undgår du samtidig madspild, ligesom du sparer penge. Win!

Skriv et svar