Pavlova er en skøn sommerkage, der kommer i flere varianter

Pavlova er en nem og skøn kage, som består af en marengsbund, toppet med flødeskum og forskellige bær. De friske bær gør kagen til en herlig sommerdessert og kan kombineres i mange varianter. En pavlova imponerer ofte gæster med sin lækre smag – og så ser den jo imponerende ud.

Nanna som har bloggen Superprinsessen, har prøvet kræfter med desserten pavlova. Marengsbundene er lavet af æggehvider og sukker. Bagetiden af bundene er dog meget afhængig af, hvilken ovn du har, så det er vigtigt at holde øje med bundene undervejs.

Er du ikke så meget til det helt søde, kan du med fordel tilføre skallen fra en økologisk citron til cremen på kagen. På denne måde får du en mere frisk creme, som er et godt modspil til den søde creme.

Ønsker du at gøre Nanna kunsten efter, skal du bare klikke ige her. Her kan du få alle Nannas tips og trick til en superlækker pavlova.

Mums!

Tip

Bærerne kan kombineres lige, som du ønsker. Vælg gerne bær, der spiller godt sammen både i smag og udseende, så kagen bliver endnu mere indbydende.

Skriv et svar