Koteletter i fad med ananas og karry

Retter med karry er næsten altid en favorit hos børn, næsten ligegyldigt hvilken afskygning krydderiet kommer i. Dette er ingen undtagelse hjemme hos Malene, som har bloggen Åndehuller. Serverer hun en karryret for sine børn, er der næsten garanti for, at børnene skovler ind. Karry er desuden et meget taknemmeligt krydderi, som med lethed kan anvendes både sammen med svinekød og kylling og stadig smage lige dejligt. Malene har for nylig lavet en opskrift på koteletter i fad, hvor hun krydrer koteletterne med karry og parrer dem med saftig ananas.

Det gode ved denne ret er, at man sagtens kan gøre noget af arbejdet i forvejen. Koteletterne kan nemlig nemt forberedes forud ved at gnide dem ind i karrypulveret og stille dem tildækket på køl. På samme måde kan du også lave tilbehøret i forvejen og efterfølgende samle retten. Hermed mangler du kun at sætte fadet i ovnen.

Retten serveres med ris og grøntsager og er et superlækkert alternativ til den ellers klassiske måde at lave koteletter i fad, nemlig med tomatsauce. Malenes opskrift er beregnet til fire personer. Er du blevet lidt småsulten af at læse om denne lækre ret, skal du bare trykke lige her, så kommer du direkte til Malenes skønne opskrift.

Velbekomme!

Tip

For at gøre retten ekstra børnevenlig, kan du servere den med gnavegrønt.

Skriv et svar