Koteletter i fad med ananas og karry

Når Malene serverer en karryret for sine børn, er der næsten garanti for, at børnene skovler ind. Karry er et meget taknemmeligt krydderi, som med lethed kan anvendes med svinekød og kylling og stadig smage lige dejligt. 

Malene fra bloggen Åndehuller har for nylig lavet en opskrift på koteletter i fad, hvor hun krydrer koteletterne med karry og parrer dem med saftig ananas.

Det gode ved denne ret er, at man sagtens kan gøre noget af arbejdet i forvejen. Koteletterne kan nemlig nemt forberedes forud ved at gnide dem ind i karrypulver og stille dem tildækket på køl.

Retten serveres med ris og grøntsager og er et lækkert alternativ til den ellers klassiske måde at lave koteletter i fad, nemlig med tomatsauce.

Er du blevet lidt småsulten af at læse om denne lækre ret, skal du bare trykke lige her, så kommer du direkte til Malenes skønne opskrift.

Velbekomme!

Tip

For at gøre retten ekstra børnevenlig, kan du servere den med gnavegrønt.

Skriv et svar