Islagkage med daim, der er god til enhver anledning

Islagkager kan varieres på et utal af måder. Det gode ved denne slags dessert er, at den er kold. Hvilket betyder, at den kan laves i forvejen. Med denne dessert behøver du derfor ikke stå i køkkenet, mens gæsterne venter. Og så er den tilmed supernem at lave.

Det er Therese fra bloggen Happy Housewife, der står bag opskriften på denne islagkage med daim. Hun beskriver i et blogindlæg, hvordan det kun er nødvendigt at bruge ganske få ingredienser til kagen, så den er altså let og forholdsvis billig at lave.

Den skal laves i flere etaper. For det er vigtigt, at bunden er fuldstændig afkølet, når du begynder på isblandingen, hvilket godt kan tage en halv til en hel time.

Når kagen skal serveres er det en god idé at at tage kagen ud af fryseren et lille stykke tid før, så det er lettere at skære kagen.

Therese har pyntet sin kage med friske bær og chokolade, men du kan i virkeligheden pynte kagen, lige akkurat som du ønsker.

Du finder Thereses opskrift på denne lækre islagkage med daim lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar