Veggie-deller med nye kartofler

veggie-deller
Veggie-deller med nye kartofler og dressing med citron og hvidløg

Viktoría fra bloggen Viktoría Gudrun står bag disse sunde veggie-deller. Dellerne består af en masse lækre grøntsager, herunder gulerødder og squash, som blandes med parmesanost, æg, havregryn og mel. Lyder det lækkert? Så læs med her.

Hele herligheden blandes og røres sammen til en lind masse. Du ved, at massen har den rigtige konsistens, når du kan forme dellerne i hænderne, så de er faste nok til at kunne blive stegt på en pande. Massen skal altså minde om fars.

veggie-deller
Massen blandes sammen

Herefter steger du dellerne på panden i godt med olie. Viktoría beskriver, at dellerne ikke behøver at blive stegt særlig længe, men at de smager bedst, når de har fået lidt skorpe, som er med til at gøre dem dejligt sprøde og lækre.

Viktoría serverer sine veggie-deller med friske, nye og danske kartofler, som hun koger med skræl på. Hun vender kartoflerne i smør og persille og serverer en dressing til, som består af hvidløg, citron og græsk yoghurt.

veggie-deller
Veggie-deller med sprød skorpe

Du finder Viktorías opskrift på hendes veggie-deller lige her.

Bon appetit!

Skriv et svar