Romkugler, der passer perfekt til den lille køkkenhjælper

romkugler
Romkugler med forskellig krymmel

Hjemme hos Camilla fra bloggen Camamamilla er disse romkugler et stort hit. De er så nemme og hurtige at lave, at Camillas datter, Sille på 3 år, næsten selv kan lave dem. Så hiv ungerne med i køkkenet og gå i gang med disse romkugler, der passer perfekt til de små køkkenhjælpere.

Romkuglerne kan pyntes med lige den krymmel eller pynt, du ønsker. Hjemme hos Camilla bruger de gerne lidt forskellige farver krymmel, kokosmel eller små chokoladekugler. Det er da også denne del, hvor kuglerne skal rulles i toppingen, som Camillas datter elsker.

Camilla har erfaret at den helt billige købe-roulade fungerer akkurat lige så godt, som en hjemmelavet eller dyr udgave. Derfor kan man her sagtens tillade sig at springe over, hvor gærdet er lavest, og købe sig til rouladen. Her kan du læse, hvilke andre ingredienser, som Camilla bruger i sine romkugler.

Husk, at opbevare romkuglerne på køl. Romkuglerne bliver nemlig klart bedst, hvis de når at stå minimum et par timer på køl, inden de skal spises. Dermed kan dejen faktisk også laves dagen før, eftersom romkuglerne kun bliver bedre af at stå og trække i køleskabet.

Bon appetit!

Skriv et svar