Skumfiduser med chokolade på pind

Skumfiduser på pind, dybbet i chokolade og krymmel
Skumfiduser på pind, dybbet i chokolade og krymmel

Har du mod på at hive ungerne i køkkenet til et lille kreativt eksperiment? Så giv dig i kast med disse skumfiduser på pind, beklædt med chokolade og diverse krymmel. Super indbydende og sjovt for ungerne!

Maria, der har bloggen Sliinky Piinky, står bag disse lækre, farverige og kreative skumfiduser. Når skumfiduserne skal laves, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan smelte den form for chokolade, som du har lyst – lys, mørk eller hvid – og du kan bruge akkurat den krymmel, som du ønsker. Chokoladen er dog varm, så husk at holde øje med, at ingen små barnefingre kommer til skade.

Ideen er perfekt som aktivitet til børnefødselsdagen, hvor ungerne kan samles og dekorere deres egne spyd. Man kan også vælge at lave dem sammen med ungerne alene i anledning af fødselsdag, hvorefter de kan deles ud i klassen. Er du rigtig overskudsmor, kan du også vælge at lave skumfiduserne selv, men det skader altså ikke at springe over, hvor gærdet er lavest en gang imellem.

Skumfiduserne dyppes i krymmel - kun fantasien sætter grænser
Skumfiduserne dyppes i krymmel – kun fantasien sætter grænser

Lige her kan du læse, hvordan Maria lavede skumfiduserne, så du selv kan gøre hende kunsten efter.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar