Syv fantastiske kager, som er perfekte til enhver anledning

I løbet af Momster Food’s levetid har vi forkælet jer med masser af lækre opskrifter på fantastiske kager – for hvem elsker ikke kage? Her giver vi dig derfor den ultimative liste over syv lækre kager, som er perfekte til enhver anledning

1. Black Magic

Black Magic-kagen er en overdådig chokoladebombe, fyldt med lækker chokolademousse og pyntet med frisk frugt og alverdens chokolade. Du kan helt selv vælge, hvilken slags chokolade, du vil pynte kagen med: Fx fyldte chokoladefrøer, Kinder chokolade, Marsbar, Kit Kat osv., osv… Det samme gør sig gældende for de bær, som du også kan vælge at pynte kagen med. Jordbærenes røde farve spiller supergodt sammen med de blå blåbær, men du kan også vælge en kombination af fx hindbær og brombær. Du finder opskriften her.

2. Talkage

Talkagen er blevet ekstrem populær kage til fødselsdage – især på sociale medier. Og det kan vi på Momster godt forstå – for prøv lige at se, hvor flot den er! En kage, der formes som et tal og pyntes med frosting og diverse farvestrålende pynt såsom spiselige blomster, små kager og slik. What’s not to like? Du finder opskriften lige her.

3. Nem, sund og lækker banankage

Ikke nok med at denne banankage er super nem at slå sammen, så er den også en sundere udgave end den traditionelle banankage, hvilket gør, at den kan ryge med i madpakken. Der kan selvfølgelig godt tilsættes sukker, hvis den skal smage mere sødt, men hele idéen er et sundt alternativ til mellemmåltidet – uden at gå på kompromis med lækkerhedsfaktoren! Du finder opskriften lige her.

4. Islagkage med daim

Islagkager kan varieres på et utal af måder. Det gode ved denne slags dessert er, at den er kold, hvilket betyder, at den kan laves i forvejen. Med denne dessert behøver du derfor ikke stå i køkkenet, imens du har gæster. Og så er den tilmed supernem at lave. Find opskriften her.

5. Pavlova

Pavlova er en nem og skøn kage, som består af en marengsbund, toppet med flødeskum og forskellige bær. De friske bær gør kagen til en herlig sommerdessert og kan kombineres i et utal af varianter. En pavlova imponerer ofte gæster med sin lækre smag – og så ser den jo bare superimponerende ud. Find opskriften her.

6. Bagt æblekage

Her får du en lækker æblekage, der med sin sprøde overglade og sin smag af kanel og søde æbler nærmest får englene til at synge. Find opskriften på denne æblekage lige her.

7. Oreocheesecake med chokolademousse og friske bær

En god gammel klassiker, når vi snakker dessert, er cheesecake. En klassisk cheesecake består af en kiksebund og et lag bestående af en blanding af flødeost, æg og sukker. Cheesecakes kan varieres på et utal af måder. Det er tilfældet med denne cheesekage, da den er tilsat Oreo og chokolademousse. Læs her, hvordan du kan gøre kunsten efter.

Skriv et svar