Syv opskrifter på lækre julesmåkager

Er der noget mere hyggeligt end at samle familien en søndag i advent og bage en kæmpe portion julesmåkager? We think not! Vi har derfor samlet syv gode opskrifter på forskelligt julebag, som du nemt kan gå i krig med – og også er børnevenlige, så hele familien kan være med.

Peberkagehus

Et peberkagehus tager tid at lave, men det er al tiden værd! Man kan med fordel samle hele familien om dette projekt, og det er ekstra børnevenligt, da resultatet er så fint og hyggeligt at lave – især når huset skal samles og pyntes. Her finder du en en opskrift, der både er velsmagende og holdbart.

Chokoladesnitter

Lækre og børnevenlige chokoladesnitter
Lækre og børnevenlige chokoladesnitter

Chokoladesnitter er lette at lave og smager supergodt. Denne opskrift er altså utrolig børnevenlig, hvilket gør, at den er et virkelig godt bud på en julesmåkage, som børnene også kan være med til at lave.

Vaniljekranse

Den gode gamle klassiker, som man aldrig går galt i byen med. De fleste elsker vanlljekranse, så hvorfor ikke bage dem selv? Normalt laves vaniljekranse med mandler, men denne opskrift er faktisk lavet uden mandler, men den er stadig virkelig, virkelig lækker. Du finder opskriften her.

Julesmåkager med chokolade

Disse julesmåkager er hammersjove at lave sammen med ungerne, da ungerne selv kan gå i krig med de forskellige udstikker og med at dekorere kagerne. Denne opskrift er virkelig god til netop at udstikke kagerne i forskellige former, da dejen holder formen virkelig godt. Du finder opskriften lige her.

Klejner

Klejner er en klassisk julekage, som de fleste elsker

Endnu en juleklassiker, som de fleste elsker. Da klejner jo skal koges, skal du huske at være ekstra opmærksom på ungerne, hvis du har dem med i køkkenet, når klejnerne bages. Her får du en supergod opskrift på klejner, som også indeholder en række gode tips, hvis du ikke har prøvet at bage klejner før.

Finskbrød

Finskbrød er superlækkert og nemt at lave
Finskbrød er superlækkert og nemt at lave

Der er simpelthen så mange søde fristelser i julen, som ikke alle er lige sunde. Her får du derfor en version af finskbrød, som er sukker- og glutenfri – men stadig hamrende lækker! Find opskriften lige her.

Pebernødder

Man kommer bare ikke uden om pebernødder, når det er jul. Pebernødder må samtidig også være en af de julesmåkager, som er nemmest at bage, så der er faktisk ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at give sig i kast med en hjemmelavet portion. Find opskriften lige her.

 

_ _ _ _

Hvilken julesmåkage er din personlige favorit? Del gerne i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar