Lav dit eget lækre, bløde rugbrød

Findes der noget bedre en friskbragt brød? Nej, vel! Med denne nemme opskrift på rugbrød uden surdej kan du nemt imponere hele familien uden at skulle bruge flere uger på dejen. Brødet har en lækker, sprød skorpe og en blød, saftig midte takket være FantasiFabrikkens opskrift.

Det kan godt drille lidt at bage sit eget rugbrød, men hvis du følger FantasiFabrikkens opskrift, er du garanteret et sprødt og saftigt rugbrød.

Og lad os være ærlige; hjemmebag smager bare bedre! Ungerne vil elske at få saftigt rugbrød med på madpakke med deres yndlings pålæg.

Med denne opskrift kan du eksperimentere med smagene i brødet ved at tilføje kommen, fennikelfrø, rosmarin eller lignende.

Og til sidst vil vi lige dele vores bedste rugbrødstip med dig: Skær brødet i skiver og frys det ned, så er det lige til at tage op enkeltvis ved behov. En tur i brødristeren, og brødskiven er klar til at blive spist med det samme. Lunt rugbrød smager helt fantastisk med et lag smør eller en skive ost.

Får du helt lyst til rugbrød nu? Det kan vi godt forstå. Hop herind og find opskriften på det lækre rugbrød med det samme – velbekomme!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar