Sunde æggewraps med lækkert tilbehør

Æggewraps er nemme at lave, og du kan tilføje alverdens smagsnuancer i form af lækre, bløde grøntsager og fyld, så du får et nærende og mættende måltid – eller gør som Josefine og servér æggewraps med dertilhørende sødkartoffel-salat, krydrede kikærter og alt godt fra køleskabet.

Æggewraps er genial spise, da du kan spise dem til frokost og aftensmad, og endda til morgenmad. Det er sjovt for ungerne, for de kan være med til at bygge deres egen wrap med det indhold, de ønsker, hvad enten det er til madpakken eller aftensmaden.

Et lille Momster-tip

Tøm køleskabet for grøntsager og hak dem fint, så du kan få fyldt æggewrapsne op med alverdens grøntsager uden at skulle rende i supermarkedet.

Du finder opskriften lige her, så du kan lave dine egne æggewraps.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar