Tærten, der lykkes hver gang!

Hvem elsker ikke tærte?

En sikker opskrift, der virker hver gang, er en mors foretrukne våben i køkkenet, når der skal laves aftensmad. Og denne tærte er ingen undtagelse – den bliver sprød udenpå og cremet indeni! Find opskriften her i indlægget og prøv selv.

Tærte er så lækkert, og det er en nem måde at få proppet en masse grøntsager ned i en ret uden nogen (ungerne) lægger mærke til det. Denne opskrift er bl.a. med hytteost, som gør, at tærten ikke bliver tør, men derimod lækker og cremet, som vi gerne vil have den.

Tilføj gerne flere ingredienser og grøntsager, hvis du har nogle rester i køleskabet, for alt passer mere eller mindre til en tærte. En nem løsning her er at rive diverse grøntsager såsom gulerødder, squash eller lignende.

Hvad med tærtebunden?

Dejen er rimelig vigtig for tærten, og du kan vælge at gøre som opskriften og købe den færdige tærtedej i supermarkedet, men det er også nemt at lave sin egen grove tærtedej. En anden løsning er at skære tynde skiver af kartofler, gerne på et mandolinjern, og bruge kartoflerne som bund – det giver også et lækkert resultat.

Opskriften finder du lige her – velbekomme!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar