Brødsandwich

Nogle dage magter man ikke pander og gryder og lang simretid. De dage skal man holde det simpelt. Der er brød, øst og skinke bare guld værd. Se med her.

Af Esme Emma Sutcu

Cykelturen på vej fra arbejdet er ofte først der, jeg beslutter aftensmaden. Hvad skal vi have, hvad skal jeg købe ind og hvad har jeg tid til at lave. Jeg skal nå at have besluttet mig, inden jeg henter barnet fra skolen. Men nogle gange orker jeg virkelig ikke de store kulinariske retter. Og bare det at skulle snitte og stege noget, kan virke ekstremt uoverskueligt.

Lige der kan sandwicher, man selv bygger, være min redning.

Tidligere på året testede en masse influencere det smarte koncept Smartbake, hvor man får leveret fersk dej. Benytter du dig af det, skal du ikke bekymre dig om æltning, hævning og massiv opvask.

Med en af deres almindelige deje kan du forme tre baguettes. Hvis du ønsker, kan du køre penslet med lidt olie over dem. Og evt pynte dem lidt, som jeg har gjort med cherrytomat og basilikum, inden du smider dem i ovnen. Få minutter senere har du frisbagt brød til hele familien.

Bræk brødet op i passende størrelser og ungerne kan selv vælge, hvad de ønsker af fyld i deres lune sandwicher.

Voila, nem og hurtig aftensmad til alle. Uden alt for meget opvask!

Skriv et svar