To lækre salater, der smager af sommer

Noget af det bedste ved sommeren er grillmad. Findes der noget hyggeligere end at samles på terrassen en lun sommeraften med mennesker man har kær, alt imens man nyder et godt glas vin og steger pølser, bøffer og grøntsager på grillen? Til god grillmad hører naturligvis også godt tilbehør. Her får du to bud på salater, der smager af sommer, som Anne og Dorte fra Fantasifabrikken står bag.

Kartoffelsalat med parmesan

Den klassiske kartoffelsalat er ofte overdynget med dressing. Denne kartoffelsalat er dog noget anderledes, idet den består af masser af frisk spinat, nye kartofler, en lækker olie/æblecider/sukker-blanding toppet med frisk, revet parmesan. En superlækker salat, der går godt til grillmad, og som smager dejlig frisk af sommer.
Find opskriften her.

 

Grøn salat med melon

Er du mere til en helt grøn salat, så gå efter denne. Salaten er spækket med grønne grøntsager, som gør den dejlig sprød og frisk. For at gøre salaten mere sød, tilsættes honningmelon. Dressing kan nemt laves og varieres efter behov. I dette tilfælde har Anne og Dorte sereveret salaten med en olie/eddike-dressing ved siden af, så man selv kan dosere den. Salaten kan eventuelt også serveres med en dressing af cremefraiche.
Du finder opskriften på denne salat lige her.

 

Velbekomme!

_ _ _

Tip

Du kan med fordel servere de to salater sammen med grillede grøntsager. Er det ikke grillsæson, er det heldigt, at de to salater også går som tilbehør til næsen alt andet slags mad. Du kan også riste pinjekerne på panden og drysse dem ud over salaterne for et ekstra touch.

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar