Kødfri onsdag med asiatisk twist!

Ugens grønne opskrift skærer ned på kødforbruget, og erstatter kødet med blomkål og lækre linser i en smagsfuld blomkålskarry. Josesofines unger slubrede retten i sig, måske skal du prøve den allerede i aften?

Aldrig har blomkål smagt så godt, end når det omgives af varme, asiatiske krydderier som karry, ingefær og lidt tørret chili. Suppleret med kokosmælkens runde og cremede smag, bliver det ikke bedre.

Retten egner sig perfekt til februars kolde vintervejr. Det er virkelig en skøn ret – og inden du klikker videre over til opskriften, vil vi lige give dig et lille Momster-tip: lav gerne dobbeltportion og frys retten ned, så kan I nemt varme retten en dag, hvor tiden er knap.

Begynder sulten at trænge sig på, så skal du bare klikke lige her, så kommer du direkte over til opskriften hos Josesofine.


1 comment / Add your comment below

Skriv et svar