Farverig Buddha Bowl

Nem og lækker opskrift på sund salat.

Du har helt sikkert hørt om fænomenet Buddha Bowl. En farverig, nem og sund salat, der indeholder masser af grøntsager og lækre smagskombinationer, som er en fest for både maven og øjnene. Se her, hvordan Josesofine har lavet sin Buddha Bowl, og hvad den indeholder.

Buddha Bowl er virkelig nemt at lave selv, så lad dig ikke afskrække af alverdens farverige Buddha Bowls, som du har set på Instagram, for du kan sagtens selv. Retten kræver ikke meget forberedelse eller tilberedning. Grøntsagerne skal blot hakkes eller dampes, nudlerne koges og kødet steges. Imens rører du en lækker dressing sammen. Nu skal Buddha Bowlen samles, og her kan du følge Josefines opskrift. Det sidste touch kan være lækker topping i form af koriander, peanuts eller cashewnødder.

Lav en kødfri Buddha Bowl

Buddha Bowl er også en nem måde at spise vegetarisk på, da der ikke behøver at komme kød i retten. Du kan erstatte kødet med flere grøntsager, tofu eller kikærter. Det er kun fantastien, der sætter grænser for ingredienserne – og det er hermed nemt at lave en kødfri Buddha Bowl.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar