Tøm køleskabet med sunde sommersmoothies To-Go

Lav de lækreste smoothies, mens du tømmer køleskabet. Det er sundt, ungerne elsker det, og du får ryddet ud. Perfect win! Og med disse smoothiesposer kan du have dem med på farten, både hvis i skal på legepladsen eller ud og flyve i timevis.

På Momstertest testede tre familier en ny Food Maker fra Kids Me hen over sommeren. Så der blev eksperimenteret en masse i familiekøkkenerne. Men især disse smoothies lavet på den multifunktionelle maskine vækkede vores interesse.

Der findes mange opskrifter på lækre smoothies og greenies på nettet, men disse er altså med “hvad du nu har i køleskabet”. Du kan bruge lige det frugt og grønt, du har. Fx er både broccoli, bønner og spinat smagsneutrale men sunde. Win-win. 

Du kan se FantasiFabrikkens opskrifter på smoothies lige her.

Skriv et svar